Online Voetbalshow Circus.nl en 433

Bookmaker Circus Sport & Casino heeft besloten de handen in een te slaan met social media hit: 433. Speciaal voor het WK 2022 en bepaalde Eredivisiewedstrijden wordt er een online voetbalshow gelanceerd door Circus.nl en 433. Het programma zal gaan bestaan uit onderdelen als: korte polls, analyses en bijvoorbeeld quizvragen. Een lange voorbeschouwing of uitgebreide tactische besprekingen zul je dus niet zo snel tegenkomen in dit nieuwe programma.

circus 433

De online voetbalshow van Circus.nl en 433 is aangekondigd via het Instagramaccount van social media gigant ‘433’. Ooit opgericht door onder andere oud Ajax speler Demy de Zeeuw is 433 een heus begrip geworden in de voetbalwereld. Met 1 miljoen volgers op het Nederlandse account en ruim 50 miljoen op het internationale account is 433 een van de grootste voetbalaccounts ter wereld en kunnen zij samen met Circus een heel groot publiek bereiken met deze voetbalshow.

Voetbalshow Circus en 433NL

Het Nederlands georiënteerde account van 433 heet: 433NL. Via dit account zal de nieuwe voetbalshow worden uitgezonden. Het doel van het programma is om op een snelle manier vermaak en informatie te leveren over aankomende wedstrijden. De focus ligt op de Eredivisie en uiteindelijk ook het WK 2022 in Qatar.

Beide partijen geven aan erg enthousiast te zijn over de samenwerking. Wij van 123Sportweddenschap.nl vinden dit een erg goede zet van bookmaker Circus. In mei werd wereldster Ronaldinho gepresenteerd als nieuwe ambassadeur, maar al snel werd het verboden om ´rolmodellen´ te gebruiken voor de promotie van het wedden op sport. Een online programma lanceren samen met een platform met miljoenen voetbalfans is daarom een erg goed alternatief.

Circus bonussen

Sinds de legalisering van het aanbieden van online sportweddenschappen in Nederland zijn er erg veel verschillende bookmakers bij gekomen. Om ervoor te zorgen dat de Nederlandse speler bij jouw site wilt spelen kan je het je niet veroorloven om stil te zitten. Circus begreep dit vanaf het begin en heeft sindsdien meerdere bonussen gelanceerd.

circus free bet

Aan de hand van deze bonussen kunnen bijvoorbeeld sportweddenschappen afgesloten worden tegen een verhoogde quotering of kan je zelfs een gratis sportweddenschap afsluiten. Nieuwe spelers kunnen bij Circus tot maar liefst €250 aan gratis sportweddenschappen claimen bij het aanmaken van een nieuw account. Een nieuw account kan je aanmaken binnen enkele minuten en het aanmeldingsproces is eenmalig, dit betekent dat je tijdens een nieuw bezoek aan de site kunt inloggen met de gebruikersnaam en wachtwoord die je zelf hebt ingesteld. Klik dus nu op de link hieronder, maak een account aan en sluit je eerste sportweddenschap af bij Circus.nl aan de hand van een bonus.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden