04/01/2023

Donovan Mitchell NBA hoogste score

Afgelopen dinsdag werd er in de Amerikaanse NBA een van de hoogste scores door een individu neergezet. Dit aantal punten was niet meer voorgekomen sinds 2006 (Kobe Bryant kwam toen tot maar liefst 81 punten). Donovan Michell, shooting guard van de Cleveland Cavaliers, lukte het om in een rijtje te komen met: Wilt Chamberlain, David Thompson, Elgin Baylor en David Robinson. Door het plaatsvinden van deze Donovan Mitchell NBA hoogste score is er hoogstwaarschijnlijk veel verdient door de oplettende sportwedder.

mitchell donovan

Donovan Mitchell NBA hoogste score

Wilt Champerlain wist in de jaren 60 maar liefst vijf keer over dit aantal punten heen te gaan en heeft het record (100 punten in een wedstrijd) op zijn naam staan. Dit neemt echter niks weg van de prestatie van Donovan Mitchell. Hij zorgde eigenhandig voor de hoogste score sinds 2006 in één NBA-wedstrijd.

Voor zijn topscore had Mitchell wat meer tijd dan in een reguliere wedstrijd. De wedstrijd tussen Cleveland en de Bulls moest namelijk worden verlengt. In deze verlenging trokken de Cavaliers aan het langste eind en wisten zij te winnen met 145-134.

Donovan Mitchell wist zeven keer een driepunter te scoren, was goed voor acht rebounds én elf assists. Met dit gewonnen duel erbij gerekend hebben de Cleveland Cavaliers nu 24 van de 38 duels gewonnen en staan zij nu vierde in de Eastern Conference.

NBA Wedden

Voor een sport als basketbal is het erg gebruikelijk om sportweddenschappen af te sluiten op individuen. Zeker tijdens het wedden op de NBA wordt hier veel gebruik van gemaakt. Iedere wedstrijd opnieuw kan je een poging doen om te voorspellen hoeveel punten, blocks, assists of driepunters een bepaalde speler gaat maken.

Naast het inzetten per wedstrijd kan je ook proberen te voorspellen wie bepaalde awards gaan winnen. In de NBA is er voor zo’n beetje alles een prijs te verdienen (en kan je hier dus ook op wedden). Voorbeelden hiervan zijn: Rookie of the Year (beste debutant), Defensieve speler van het jaar, MVP (beste overall speler) en coach van het jaar.

Hieronder een aantal voorbeelden van sportweddenschappen die je kunt afsluiten op een enkele speler.

  • Meer of minder dan een bepaal aantal punten gescoord door de speler.
  • Het aantal drie punters gescoord door de speler.
  • Assists van een speler.
  • Rebounds van een speler.
  • Een combinatie van rebounds, assists en drie punters.
  • Behaald een double-double.

Wil je graag een keer wedden op basketbal en dan vooral de NBA? Dan is Unibet de juiste bookmaker voor jou. Hier zijn veel verschillende wedopties beschikbaar, liggen de quoteringen hoog en kan je livestreams volgen zodat je op de hoogte blijft van de uitslag van jouw eigen sportweddenschap.

Klik nu op deze link en maak een account aan bij Unibet binnen enkele minuten!

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden