10/02/2023

Wedden op GP Bahrein

We gaan eindelijk weer starten, en dat doen we gelijk goed met de Grand Prix in Bahrein. Er wordt gereden in het woestijngebied Sakhir dertig kilometer verwijderd van de hoofdstad Manamah. Dit circuit werd geïntroduceerd in 2004 en werd daarmee de eerste Formule-1 race in de geschiedenis van het Midden-Oosten.

Sindsdien is Bahrein een zekerheidje en een race om naar uit te kijken. Wedden op de GP Bahrein kan natuurlijk ook en zal in Nederland volop worden gedaan. De Formule 1 gekte duurt voort.

gp bahrein

Waar kun je het beste wedden op GP Bahrein?

In Nederland zijn er erg veel verschillende aanbieders van sportweddenschappen. Een groot deel van deze aanbieders heeft de Formule 1 sportweddenschap in het aanbod verwerkt. Het is echter wel zo dat er bij de een meer mogelijkheden zijn dan bij de ander.

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we hieronder een overzicht neergezet van de Nederlandse bookmakers die volgens ons het beste zijn op het gebied van wedden op Formule 1. Wil je een keer een sportweddenschap afsluiten? Maak dan nu een account aan bij een van de onderstaan bookmakers en begin met wedden op Formule 1!

 

Hoe laat is race Max Verstappen

De vraag die de meeste mensen zichzelf stellen voorafgaand aan een Grand Prix is: “hoe staat Max Verstappen ervoor?”. Dit is natuurlijk begrijpelijk, het Nederlandse fenomeen is immers dé grote publiekstrekker in Nederland.

Verstappen heeft eigenhandig ervoor gezorgd dat de Formule 1 gekte weer helemaal terug is in Nederland. Hier is Formule 1 erg blij mee, maar de aanbieders van sportweddenschappen zijn dit natuurlijk ook. Formule 1 is namelijk een sport die uiterst geschikt is om op te wedden.

Het wedden tijdens het kijken naar een Grand Prix geeft extra spanning aan de wedstrijd. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je het ook belangrijk vindt wie er als een van de tien eerste coureurs over de finish komt, dit naast de spanning om wie de wedstrijd gaat winnen.

Er zijn op het gebied van wedden op de GP Bahrein erg veel mogelijkheden, je kunt wedden op alle onderdelen van de Grand Prix, van de vrije training tot aan de Grand Prix zelf.

Livestream GP Bahrein

Formule 1 is maar op één manier te volgen in Nederland en dat is op Viaplay, of tenminste dat denken veel mensen. Er is namelijk nog een andere manier waardoor jij gratis en voor niets een livestream voor de GP in Bahrein kunt volgen.

Maak je namelijk een account aan bij een van de Nederlandse aanbieders dan is de kans groot dat er op het moment van de GP Bahrein een livestream beschikbaar wordt. Om er zeker van te zijn dat je deze livestream daadwerkelijk kunt volgen raden wij aan om een account aan te maken bij bookmaker Unibet. Hier zijn voor verschillende belangrijke sportevenementen livestreams beschikbaar. Naast de Formule 1 kun je hier ook kijken naar wedstrijden uit de Premier League of bijvoorbeeld de PDC Darts competitie.

wedden op gp bahrein

Hieronder zetten wij een knop neer die je doorstuurt naar de website van Unibet. Binnen enkele minuten kan je hier een account aan maken en vervolgens met je eigen inlogcodes inloggen. Het aanmaken van een account is eenmalig en blijft geldig. Je hoeft dus maar één keer je gegevens in te vullen en je zit helemaal goed.

 

Hoe laat begint GP Bahrein

Als echte Formule 1 fan wil je natuurlijk niets missen. Daarom is het belangrijk om te weten hoe laat GP Bahrein begint. Dit jaar is dat zondag 5 maart om 16:00 Nederlandse tijd.

Wanneer je gaat kijken naar de GP van Bahrein kun je er natuurlijk voor kiezen om vooraf een sportweddenschap af te sluiten maar je kunt ook live wedden op de Formule 1. Met live wedden probeer je zoveel mogelijk in te spelen op wat er tijdens de race allemaal gebeurt. Dit pas je toe en zet je om in een sportweddenschap. Op deze manier kun jij met je eigen Formule 1 kennis geld verdienen. Wil je meer weten over wedden op de Formule 1? Klik dan nu hier voor wat algemene informatie.

Wedden op GP Bahrein

Voordat je gaat wedden op Formule 1 of gaat wedden op de GP Bahrein is het belangrijk dat je een aantal stappen doorloopt. Wedden volledig op je onderbuik gevoel is immers niet erg succesvol. Maak daarom gebruik van de statistieken en andere soorten informatie die beschikbaar zijn. Dit noem je een ‘vooronderzoek’. Het hoeft helemaal niet erg uitbereid te zijn of overdreven lang te duren, maar kan er wel voor zorgen dat de kans dat je jouw sportweddenschap winnend afsluit aanzienlijk vergroot. Met slechts enkele minuten werk kan je al een groot verschil maken op het uiteindelijke resultaat.

Bekijk hoe een coureur de voorgaande jaren presteerde op dit circuit en wat bijvoorbeeld de voorspellingen zijn van de experts. Er zijn weer allemaal aanpassingen gedaan aan de auto’s en dus kan dit van invloed zijn op het resultaat van de race. Zorg ervoor dat je enigszins op de hoogte bent voordat je een sportweddenschap afsluit, hoe de bedragen die je inzet laag en zorg ervoor dat je alleen geld inzet wat je kunt missen. Speel bewust 18+

GP Bahrein vrije training

De eerste twee vrije trainingen van de GP in Bahrein vinden plaats op vrijdag. Dit worden de allereerste rondjes van dit seizoen dat het er weer om gaat. Een spannend moment voor alle coureurs maar natuurlijk ook voor alle fans.

Lewis Hamilton werd een aantal weken geleden nog met veel positiviteit bekeken en bestempeld als een van de favorieten. In de aanloop naar de GP Bahrein vrije training zijn er echter een aantal dingen verandert. Hamilton heeft aangegeven dat Mercedes nog niet alle problemen van vorig jaar heeft weten op te lossen en moest toekijken hoe Verstappen de snelste tijd tot nu toe reed ter voorbereiding van de GP aankomende zondag.

De GP Bahrein vrije training wordt voor alle coureurs de eerste test al is de eerste plaats voor ons veruit het interessantst om over te speculeren, de topfavoriet is immers onze landgenoot. De andere Nederlander en debutant dit jaar is Nyck de Vries, van hem wordt ook erg veel verwacht en aankomende vrijdag kijkt heel Nederland mee hoe de jonge coureur het gaat doen.

Hoe laat GP Bahrein

Als echte Formule 1 fan wil je natuurlijk niets missen van de aankomende GP. Nieuwe auto’s, een aantal nieuwe gezichten ín de auto en simpelweg gewoon weer een mooie race. Erg belangrijk is het om weten hoe laat de verschillende trainingen, de kwalificatie en de race beginnen. Hieronder daarom een klein overzicht van hoe laat GP Bahrein begint.

Eerste vrije training – vrijdag 3 maart – 12:30

Tweede vrije training – vrijdag 3 maart – 16:00

Derde vrije training – zaterdag 4 maart – 12:30

Kwalificatie – zaterdag 4 maart – 16:00

Race – zondag 5 maart – 16:00

Wil je graag een sportweddenschap afsluiten op de eerste GP van het jaar? Doe dat dan nu bij bookmaker Unibet door op de onderstaande knop te drukken.

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden