09/03/2023

Lewis Hamilton boos op Mercedes

De eerste GP van Lewis Hamilton verliep niet bepaald zoals hij had gehoopt. De Britse wereldkampioen kwam als vijfde binnen en had erg veel moeite met de auto die hij gepresenteerd kreeg van zijn team. Dit tot zijn eigen ongenoegen, naar eigen zeggen heeft hij vorig jaar alle problemen die hij met de auto had opgenoemd aan zijn team maar zijn ze niet in staat geweest om deze problemen op te lossen. Erg gek is het daarom niet dat na de race Hamliton boos op Mercedes is geworden.

hamilton mercedes

Lewis Hamilton boos op Mercedes

Hamilton zegt het volgende in een interview: “ik heb vorig jaar het team alle problemen verteld die ik had met de auto. Ik heb genoeg races gereden om te weten wat een auto nodig heeft en wat niet. Nu gaat het om verantwoordelijkheid nemen en zeggen: ‘we hebben niet naar je geluisterd en nu staan we niet waar we horen te staan”.

Daarnaast geeft hij aan dat hij weinig vertrouwen heeft in het op tijd omdraaien van de gemaakte fouten. De kans dat Hamilton een van de aankomende GP’s gaat winnen schatten wij dan ook erg klein in.

Formule 1 wedden

Een nieuw seizoen staat gelijk aan nieuwe auto´s, nieuwe races, nieuwe gezichten en natuurlijk nieuwe weddenschappen. Nu is de opbouw van de Formule 1 weddenschap misschien niet verandert maar alles eromheen wél.

Wij van 123Sportweddenschap.nl vinden dit de leukste fase om te wedden op de Formule 1. Er kan in het begin van het seizoen immers van alles gebeuren. Niemand weet precies hoe het contact van de coureurs met hun auto is en wat voor tijden zij neer zullen zetten. Zo is bijvoorbeeld Hamilton boos op Mercedes omdat ze ´niet naar hem hebben geluisterd´.

Wedden op de Formule 1 kan bij bijna alle aanbieders van sportweddenschappen in Nederland. Toch zit er wel degelijk verschil tussen het aanbod van de bookmakers. Een van de beste opties voor Formule 1 weddenschappen is Unibet. Hier worden veel verschillende wedopties aangeboden tegen hoge quoteringen.

GP Jeddah

De eerstvolgende GP speelt zich af in Saoedi Arabië. Hier wordt geracet op een straatcircuit met maar liefst 27 bochten. Vorig jaar wist Verstappen deze GP te winnen en luidde met die overwinning zijn uiteindelijke seizoen winst in (uitval tijdens GP Bahrein).

De boze Lewis Hamilton schat zijn eigen kansen niet erg groot in, hij is erg realistisch en vraagt zich af of het gaat lukken om op tijd nog veranderingen door te voeren. We kunnen je dus alvast de wedtip verklappen: zet niet in op Hamilton wint de GP.

In het weekend van 17 tot 19 maart is de GP in Jeddah te volgen via de bekende kanalen. Viaplay zendt de race natuurlijk uit en ook via de livestream van bijvoorbeeld Unibet kun je de race weer bekijken. Wil je graag een sportweddenschap afsluiten of de race gratis bekijken via een livestream? Druk dan nu op de onderstaande knop en maak een account aan bij Unibet. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden