01/06/2022

Kambi breidt betbuilder uit voor WK Qatar 2022

Jonathon Hurst, hoofd voetbalzaken, blikt tijdens het Kambi Festival of Sportsbooks vooruit op het komende WK-voetbal in Qatar. De focus van Kambi en de functies die beschikbaar worden tijdens het WK 2022 werden uitgebreid besproken. Ook wij van 123Sportweddenschap.nl waren erg benieuwd naar de toekomstplannen en op wat voor manier Kambi de mogelijkheden ging uitbreiden.

wk kambi

Wat doet Kambi?

Kambi is een van de grootste sportsbetting platforms van de wereld. Kambi levert technologie en andere services aan bookmakers in onder andere Nederland. Een bekend voorbeeld die gebruikt van de service van Kambi is Jacks Sport & Casino. Klik op de knop hieronder om een kijkje te nemen bij een sportsbook aangeboden door Kambi.

 

 

WK Qatar 2022 Kambi

Tijdens de presentatie van Kambi werd uitgelegd wat de nieuwe uitbreidingen van het sportsbook precies gingen inhouden. Daarnaast werd er gesproken over de verwachtingen van Kambi op het gebied van wedden op WK 2022. Er werd veel gekeken naar voorgaande toernooien en wat de spelers kunnen verwachten van de betbuilderfunctionaliteit van Kambi tijdens het WK in Qatar.

Belangrijk in het beslissingsproces van wat er verbeterd en uitgebreid moest worden was het EK van 2020. Tijdens dit EK werd er veel ingezet op spelers van het eigen land. In de top 10 ‘wedden op doelpuntenmakers’ van Nederland stonden maar liefst 3 Nederlanders.

kambi

Een andere interessante statistiek is het percentage nieuwe spelers wat begon met een weddenschap op het EK. Dit was namelijk maar liefst 78%. 75% van deze spelers kwam vervolgens nog een keer terug om een weddenschap te plaatsen op het EK voetbal. Na het EK of WK zijn altijd een aantal weken rust (en dus geen voetbalwedstrijden). Dit zorgt ervoor dat de spelers die zijn gestart tijdens een EK of WK vaak na het toernooi weer stoppen met sportwedden. In december is deze kans echter een stuk kleiner. Slechts 8 dagen na het toernooi begint namelijk de Engelse Premier League alweer.

Betbuilder

Een van de wedopties waar de focus ligt voor Kambi is de betbuilder. In het eerste kwartaal van 2022 waren 15% van alle pre-match wedstrijden betbuilder weddenschappen.

Kambi gaat deze manier van sportwedden op verschillende manier uitbreiden. Ten eerste gaan ze de functie ‘schoten op doel’ toevoegen. Door dit toe te voegen kunnen spelers creatiever zijn met hun sportweddenschap. Ten tweede worden de mogelijkheden voor het wedden op het geven van een assist uitgebreid. Hierbij worden alleen de spelers aangeboden waarbij de kans het grootste is dat zij daadwerkelijk een assist geven.

Ten derde komen andere statistieken tussen de wedopties te staan bij de betbuilder. Voorbeelden hiervan zijn: balbezit, het wedden op helften of gele kaarten.

Betting partners

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden