Nieuws |

16/09/2022

Wedden op PSV-Feyenoord

De wedstrijd van dit weekend is er eentje om naar uit te kijken. Wij van 123Sportweddenschap doen dit zeker ook en gaan extra van de wedstrijd genieten door een kleine sportweddenschap af te sluiten. Lees hier ons advies over hoe je het beste een sportweddenschap af kunt sluiten op de wedstrijd PSV-Feyenoord. In Nederland is er veel animo voor het wedden op PSV-Feyenoord. Lees daarom hieronder de beste manier om op deze wedstrijd in te zetten!

wedden op psv feyenoord

Wedden op PSV-Feyenoord

Dit affiche is voor beide partijen een van groot belang. Bij winst van de een op de ander gaat het winnende team namelijk minimaal één plek op de ranglijst naar boven. Daarnaast kan de winnaar van deze wedstrijd de druk op koploper Ajax vergroten en proberen om die felbegeerde eerste plaats te bestormen. Feyenoord kan met volle vertrouwen aantreden in Eindhoven. Met de 6-0 overwinning op Sturm Graz hebben zij een prima uitgangspositie en zal het met het zelfvertrouwen wel goed zitten. Bij PSV ligt dit een stuk anders, vorige zondag had PSV namelijk nog erg veel moeite met RKC. In de absolute slotfase werd een dubieuze penalty toegekend waardoor PSV ontsnapte aan puntenverlies. In Europa gaat het ook niet van een leien dakje voor de Eindhovenaren. Het laatste optreden eindigde namelijk in een gelijkspel tegen de nummer drie van Noorwegen. Een stuk minder lekkere manier om aan de wedstrijd te beginnen dus.

Bij de bookmakers is PSV in eigen huis absoluut favoriet. Feyenoord wordt gezien als een echte underdog met een quotering van 4.20. ‘PSV wint’ wordt gekoppeld aan een quotering van: 1.85, gelijkspel is: 3.75. Beide ploegen zijn zeer gemotiveerd om te winnen en zullen dus alles eraan willen doen om te scoren. PSV heeft normaal gesproken een erg goede aanval en dus ook veel scorend vermogen. Feyenoord heeft in de vorige wedstrijden bewezen dat het makkelijk scoort en dit biedt dus mogelijkheden. We weten nu dus dat beide teams perse moeten winnen, beide teams scoren (normaal gesproken) makkelijk en er staat voor beide ploegen veel op het spel.

Wanneer we kijken naar de resultaten van afgelopen periode geven wij in deze wedstrijd de voorkeur aan Feyenoord, maar omdat het risico nog steeds erg groot is tegen PSV thuis adviseren wij om een ‘dubbele kans’ sportweddenschap af te sluiten. Hiermee sluit je jouw sportweddenschap winnend af met een gelijkspel of winst van Feyenoord.

De dubbele kans weddenschap kan je bij Circus.nl combineren met de wedoptie: both teams to score. Zoals we al een eerdere alinea vaststelde is de kans groot dat er door beide teams minimaal 1x gescoord wordt. De voorkeur gaat uit naar Feyenoord maar een gelijkspel wordt met deze weddenschap ook goed gerekend. Bij Circus Sport kom je met deze combinatie uit op een quotering van 2.8. Zet je dus bijvoorbeeld €20 in, krijg je hier €57 voor terug.

Ons advies: 

betslip feyenoord

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden