17/03/2023

Denver Nuggets plaatsen zich voor de play-offs NBA

De Nuggets hebben het gehaald, ze staan bovenaan in de Western Conference met 47 winstpartijen en zijn verzekerd van een play-off plaats. De huidige koploper van de Western Conference won van de Detroit Pistons en verzekerde hiermee hun plaats in de play-offs. De Nuggets in de NBA play-offs was al langverwacht maar werd uitgesteld door de slechte reeks van de mannen uit Denver.

denver nuggets

Een overwinning was hoog nodig voor de ploeg uit Denver, de laatste vier wedstrijden werden immers verloren. Een van de hoofdrolspelers in de meest recente overwinning was sterspeler Nikola Jokic. Hij scoorde 30 punten verzorgde 10 rebounds en gaf 9 assists. Jamal Murray en Kentavious Caldwell-Pope voegde hier beide nog zo’n 20 punten per persoon aan toe en bezorgde hun team de overwinning.

Denver Nuggets plaatsen zich voor play-offs NBA

Voor de Pistons was het niet de eerste nederlaag van de afgelopen tijd. Ze verloren dertien van de laatste veertien wedstrijden en zitten in een ongelofelijke dip. De beste speler bij de Pistons was deze wedstrijd Rodney McGruder, hij noteerde persoonlijk nog 20 punten, niet mis natuurlijk.

Op dit moment worden de Denver Nuggets in de play-offs van de Western Conference gekoppeld aan de ploeg uit Dallas. De wedstrijden in de play-offs van de NBA worden gespeeld vanaf 15 april. De eerste finale wedstrijden zijn op 1 juni.

Opstootje bij Bucks-Kings

Afgelopen maandag stond de NBA-kraker tussen de Milwaukee Bucks en de Sacramento Kings op het programma. De Bucks staan bovenaan in de Eastern Conference en de Kings derde in de Western Conference. De gemoederen liepen hoog op en in de slotfase van het duel zorgde dit voor het nodige duwen en trekken.

Basketballers staan natuurlijk bekend om hun indrukwekkende postuur, dit maakt dat opstootjes altijd gelijk staan aan een levensgevaarlijke situatie. Trey Lyles en Brook Lopez speelde een hoofdrol in het opstootje en deelde de eerste duw uit. Dit sloeg snel over op de rest van het team wat zorgde voor een opstootje tussen de bomen uit beide teams.

Giannis Antetokounmpo

De verwachtingen voor dit duel waren erg hoog en kwamen méér dan uit. De Bucks wisten een achterstand weg te werken en wonnen in de spectaculaire wedstrijd met 133-124. Dan was er ook nog de rentree van topschutter Giannis Antetokounmpo van de Milwaukee Bucks. De Griekse topscorer had een groot aandeel in de overwinning met maar liefst 46 punten op het scorebord.

De Griek is weer hersteld van zijn blessure aan de rechterhand. Door deze blessure kon hij een aantal wedstrijden niet spelen, een aderlating voor de Bucks natuurlijk. Naast zijn 46 punten schreef Anteokounmpo 12 rebounds en 4 assists achter zijn naam.

Vechtpartij in de NBA

Bij contactsporten is het onvermijdelijk dat er af en toe ruzies ontstaan. Zeker bij beladen wedstrijden kunnen de emoties hoog oplopen. Voorbeelden hiervan zijn er in overvloed, al worden het er wel steeds minder.

Bij sporten als voetbal en basketbal is het (natuurlijk) verboden om met elkaar op de vuist te gaan. Als dit wel gebeurt dan zijn de schorsingen lang en de geldboetes hoog. Dit ontmoedigd de spelers in zulke mate dat vechtpartijen haast niet meer voorkomen.

vechten nba

Beelden van vroegere vechtpartijen laten zien dat dat vroeger wel anders was. Bekende voorbeelden zijn de karatetrap van Maradonna of de kopstoot van Zidane. Dit waren natuurlijk echte vedettes en zo heb je er ook erg veel in de NBA. Soms lijkt het zelfs alsof het allemaal vedettes zijn. De Amerikaanse instelling is immers een stuk anders dan de instelling in Europa. Iedereen noemt zichzelf de beste en heeft een ego zo groot als het vrijheidsbeeld. Hierdoor zijn (en waren) gevechten in de NBA niet bepaald zeldzaam.

Wedden op het individu

In de basketbalwereld wordt er veel gesproken over individuele prestaties. Niet alleen het team zet een goede prestatie neer, ook de spelers op individueel vlak worden volledig uitgelicht. Hetzelfde gebeurt tijdens het wedden op basketbal. Er wordt natuurlijk gewed op de winst van het ene team op het andere team maar er wordt ook erg veel ingezet op de individuen.

Er zijn erg veel mogelijkheden om te wedden op de individuele spelers. Je kunt wedden op het aantal bloks, punten, rebounds, vrije worpen of assists. Dit maakt het kijken naar de wedstrijd nog spannender. Hieronder zetten we een knop neer waar je op kunt drukken als je een account aan wilt maken bij Unibet. Dit duurt enkele minuten en is eenmalig. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je zelf een poging wagen met een sportweddenschap op basketbal. Zet bijvoorbeeld in op de Nuggets in de NBA play-offs. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden