21/03/2023

GP Australië

Het straatcircuit in Australië staat weer voor de deur en belooft de snelste Grand Prix in Australië ooit te worden. Andrew Westacott, CEO van de Australian Grand Prix kondigde aan dat er een nieuwe DRS-zone bij gaat komen. De vierde DRS-zone op dit circuit zal ervoor zorgen dat er nóg meer snelheid in de wedstrijd komt.

free bet formule 1

Vorig jaar lagen de plannen voor een vierde DRS zone er al maar werd dit op het laatste moment toch niet doorgevoerd. Na verschillende tests in bochten 8,9 en 11 besloot de toenmalige toernooidirecteur dat er om veiligheidsredenen nog geen extra DRS-zone kon worden bijgevoegd.

GP Australië

Voor de 2023 editie van de GP van Australië is de vierde DRS-zone wél goedgekeurd. CEO Andrew Westacott gaf de volgende verklaring voor de nieuwe DRS-zone:

“Het zal de snelste race in Melbourne ooit worden en dat komt door een aantal verschillende dingen. De auto’s zijn ten opzichte van vorig jaar geëvalueerd en natuurlijk beter geworden, de vierde DRS-zone zorgt ervoor dat de auto’s sneller zullen zijn op het laatste stuk van het circuit. Dit zal leiden tot hogere topsnelheden en lagere rondetijden. Hierdoor wordt de 2023 GP van Australië de snelste ooit met de hoogste gemiddelde snelheid ooit. Er worden snelheden van rond de 340 kilometer per uur verwacht bij het ingaan van bocht 11. Onze organisatie ontving positieve feedback van de FIA en de formule 1 op het vooruitzicht van de toevoeging van een vierde DRS-zone.”

Voor de fans van de Formule 1 is een toevoegingen van een nieuwe DRS-zone altijd opwindend nieuws. Hogere snelheden zorgen immers voor spektakel en is waar de sport om draait. Graag willen wij daar wel aan toevoegen dat de veiligheid altijd op plek één moet komen.

Met alle strenge regels van de FIA en de Formule 1 is het bijna onmogelijk dat de nieuwe toevoeging aan de GP van Australië onveilig blijkt. Er zullen uitgebreide tests hebben plaatsgevonden waaruit gebleken is dat er geen sprake is van een onveilige situatie. Iets wat vorig jaar nog niet met zekerheid gezegd kon worden.

Formule 1 GP Australië

De GP van Australië komt redelijk vroeg in het seizoen en dus kan er nog van alles gebeuren. Dit maakt het extra leuk om vooraf alvast te proberen om een voorspelling te doen van de uitkomst. Dit kun je doen met je vrienden maar ook aan de hand van een aanbieder van sportweddenschappen.

Er zijn in Nederland erg veel verschillende aanbieders van sportweddenschappen en bij al deze ‘bookmakers’ kun je ook weddenschappen afsluiten op de Formule 1. Bij deze aanbieders zijn er erg veel verschillende mogelijkheden om op te wedden. Zo kun je bijvoorbeeld proberen te voorspellen wie de Grand Prix gaat winnen maar kun je ook wedden op hele andere dingen als: de snelste pitstop, de snelste ronde, het aantal uitvallers en ga zo maar door.

Een van de aanbieders waar je deze sportweddenschappen kunt afsluiten is Unibet. Hier zijn bij elke GP sportweddenschappen beschikbaar en kun je op een eenvoudige manier een account aanmaken. Hieronder zetten wij een knop neer die je brengt naar de website van Unibet. Maak hier binnen een paar minuten een account aan en doe zelf een poging op het gebied van wedden op de Formule 1.

GP Australië tijden

Erg belangrijk om te weten voordat je gaat wedden en/of kijken naar de Formule 1 zijn natuurlijk de starttijden van de vrije training, kwalificatie en de race zelf. Hieronder daarom een kort overzicht met alle (Nederlandse) tijden. Op deze manier hoef je niets te missen en zit je op tijd klaar voor wederom een bloedspannende GP.

Eerste vrije training – vrijdag 31 maart – 03:30 – 04:30

Tweede vrije training – vrijdag 31 maart – 07:00 – 08:00

Derde vrije training – zaterdag 1 april – 03:30 – 04:30

Kwalificatie – zaterdag 1 april – 07:00 – 08:00

Race – zondag 2 april – 07:00 – 09:00

Max Verstappen

In de vorige GP (Saoedi Arabië) kampte Verstappen tijdens de kwalificatie met motorproblemen en moest hij starten vanaf P15. Na een indrukwekkende inhaalslag, zoals we al vaker van hem gezien hebben, finishte de Nederlander op P2. Daarbij pakte Max ook nog de snelste rondetijd.

Dit geeft natuurlijk erg veel vertrouwen voor de aankomende GP Australië, Verstappen weet dat hij de beste is en wilt dit iedere GP opnieuw aan de wereld laten zien. Zorg er daarom voor dat je niets mist (ondanks de wat ongelukkige tijden) en denk misschien na over een eventuele sportweddenschap. Wil je graag meer weten over Unibet klik dan hier voor een uitgebreidere beschrijving van het aanbod en de sterke punten van de bookmaker. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden