29/03/2023

Max Verstappen kan Michael Schumacher evenaren met persoonlijk record

Voorafgaand aan de GP van Australië wordt er vooral gekeken naar de strijd tussen Max Verstappen en zijn teamgenoot Sergio Pérez. De vorige GP werd gewonnen door Pérez die slim kon profiteren van de achterstand van Verstappen. Door technische problemen begon Max Verstappen vanaf P15, hij finishte knap als tweede met alleen zijn teamgenoot nog voor zich. Op de achtergrond vindt er ook nog een strijd plaats, Max Verstappen tegen Michael Schumacher.

verstappen schumacher

Max Verstappen kan Michael Schumacher evenaren met persoonlijk record

De eerste GP van het jaar (Bahrein) werd gewonnen door Max Verstappen, hij won nog nooit op dit circuit en komt hierdoor erg dichtbij het record van Michael Schumacher. De Formule 1 legende wist op 23 verschillende circuits een GP te winnen. Verstappen staat op dit moment op 22 en kan aankomende zondag het record evenaren. Naar onze verwachting is dit zeker niet de laatste keer dat Max Verstappen Michael Schumacher kan evenaren met een persoonlijk record. Er gaan ongetwijfeld nog veel meer records volgen voor de pas 25-jarige Verstappen.

Huidige recordhouder

Op dit moment staat Max nog 22, Schumacher had er aan het eind van zijn loopbaan 23 verzameld maar staat met dat getal bij lange na niet bovenaan. Max’ Britse concurrent Lewis Hamilton staat namelijk op 31 verschillende circuits. Verstappen moet dus nog aardig aan de bak om Lewis in te halen. Mocht dit gebeuren dan zal Hamilton er aardig de pest in hebben. Al zijn records worden immers één voor één overgenomen door de Nederlander.

De Grand Prix in Australië is voor Verstappen niet echt een succesvolle plaats om te races. De GP van 2023 wordt voor Max de zevende keer dat hij dit circuit betreedt. Slechts één van de zeven races wist Verstappen het podium te halen (derde plaats 2019). Tot twee keer toe viel Verstappen uit voordat hij kon finishen (2015, 2022).

Stefano Domenicali

De CEO van de Formula One Group heeft weer een leuke uitspraak gedaan over de vrije trainingen. Het liefste zou hij de vrije trainingen compleet afschaffen, volgens hem zit namelijk niemand op de trainingen te wachten behalve de engineers zelf.

Deze uitspraak deed Domenicali na afloop van de MotoGP in Portugal. Hij stond daar te zwaaien met de geblokte finishvlag en gaf na afloop een interview. “Ik ben een voorstander van het annuleren van de oefensessies die van groot nut zijn voor de ingenieurs, maar die de fans niet boeien” ~aldus Stefano Domenicali.

De Italiaanse Formule 1 baas heeft al eerder dit soort uitspraken gedaan. In 2022 stelde hij nog voor om te gaan starten met het toekennen van punten tijdens de vrije trainingen. Dit zou ervoor moeten zorgen dat ook dit onderdeel interessant werd voor de fans. Vorig jaar was er al erg veel ophef over de uitspraken van Domenicali, onze verwachting is dat er ook dit jaar weer niet goed gereageerd zal worden op de nieuwe ideeën van de Italiaan.

GP Australië

Aankomende zondag is het weer zo ver en mogen de coureurs aantreden in Melbourne voor de GP van Australië. Natuurlijk is het ook weer mogelijk om te wedden op deze GP. Een van de plaatsen waar je sportweddenschappen kunt vinden voor deze GP is Unibet. Hier is een breed aanbod beschikbaar en kun je kiezen uit veel verschillende wedopties voor het wedden op de Formule 1.

Hieronder zetten wij daarom een knop neer die je kunt gebruiken als je een account aan wilt maken bij bookmaker Unibet. Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden