Nieuws |

14/11/2022

Win 5 miljoen bij Unibet als Nederland het WK wint!

Bookmaker Unibet lanceert als een van de eerste in Nederland een promo volledig gefocust op het wedden op het WK. De promo biedt spelers de mogelijkheid om tot 2.5 miljoen te winnen als Oranje het WK wint. Hieronder zullen wij uitleggen hoe je mee kunt doen met deze promo en nóg meer kunt genieten van de WK winst van het Nederlands elftal.

De 5 miljoen aan prijzengeld wordt in twee delen gesplitst. De ene helft wordt verdeeld onder spelers die minimaal €5 inzetten op Nederland in de groepsfase. Onder deze groep wordt 2.5 miljoen verdeeld. De andere helft wordt in een grote prijzenpot gestopt en uitgereikt aan gelukkige winnaars. Deze prijzen kunnen variëren tussen de €100.000 en €100.

unibet bonus

Unibet WK Bonus

Voor alle bonussen die in Nederland worden gelanceerd worden er bepaalde voorwaarden opgesteld. Dit zijn regeltjes die gelden voor de spelers die de bonus claimen. Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het spelen met een bonus is het altijd verstandig om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van de bonusvoorwaarden.

Ook bij deze bonus is dit het geval en zijn er aantal regeltjes waar je even naar kunt kijken. Hieronder zetten wij de bonusvoorwaarden voor je neer zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat je moet weten over de bonus.

  • De bonus loopt van 13 tot 29 november
  • De minimale leeftijd voor deze bonus is 24 jaar
  • Sportweddenschappen moeten zijn afgesloten vòòr 30 november
  • Er kan worden ingezet op pre-match weddenschappen én live weddenschappen

EA Sports WK Voorspelling

De bonus van Unibet wordt pas actief wanneer Oranje het WK wint, nu hoopt heel Nederland natuurlijk dat dit gaat gebeuren maar is dit wel zo waarschijnlijk? Videogame ontwikkelaar EA Sports heeft het WK gesimuleerd en hier is een WK voorspeling uitgekomen. Dit is niet de eerste EA Sports WK voorspelling, zij deden dit namelijk al eerder voor de WK’s in 2018, 2014 en 2010. Alle drie de WK’s werden door EA Sports goed voorspelt en er kan dus gesproken worden over een heuse meestervoorspeller.

Voor de editie in Qatar is er wederom een EA Sports WK voorspelling gepubliceerd en helaas is het slecht nieuws voor het Nederlands elftal. EA Sports voorspelt namelijk dat Argentinië het WK wint ten koste van Brazilië in een zinderend spannende finale.

De voorspelling van de videogame-producent is dat Oranje in de kwartfinale uitgeschakeld wordt door Argentinië. Hier gaan we natuurlijk niet vanuit en we houden de moed erin! Laten wij als Nederlanders de eerste zijn die de winning streak van EA Sports beëindigd.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle WK bonussen? Bekijk dan nu onze pagina met WK voorspellingen en doe er je voordeel mee! Speel bewust 18+

Wie zijn wij?

123Sportweddenschap.nl
Unit 4 First Floor Kilmeaden Business Centre
X91VNW6 Waterford
Co. Waterford, Ireland

Email: [email protected]

loket kansspel voorkom probleem wedden op sport

agog nederland voor sportwedden

speel bewust 18 sportwedden